| Cevap: IF Sinavda ;)
PArt 2 Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SusLu-istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz hocam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ evladım zaten bi soru var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SusLu- ee, o zaman hemen başlayabilir miyiz hocam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ başla yavrum.. başla güzelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SusLu- Yawrum deme Carparim bitane Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ tamam Ne bagiriyorsunn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SusLu-Bagırtma Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- baL-hocam istedigimiz sorudan baslasak? -hayır, 40 saat soru arıyorum deli etmeyin beni adam gibi sırayla yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL-ne barıyon ya,ne barıyon -Sus gı sus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- karşınızda çocuk mu var da bağırıyonuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yahu etme gitme sus ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL-rica ediyorum hocam,hiç yakıştıramadım valla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ya tamam ömür törpüsü tamaaaaaaammmmmmm,sadece sen istediğin sorudan başla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- zoraki olmadı dimi,hani zorla diyosanız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baL- bak gene bağ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yahu kizim çık çık yapma bişi, 100 verdim,valla billaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- tşk ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hoca isyanlarda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ] -- Thief- istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz hocam? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ baslayabilirsiniz.. Thief- ama benim istedigim soru burada yok.. + sen daha ne istediginin farkinda degilsin.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Thief-kolay soru istiyorum + o zaman istediğini bulamayacan heheheh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Thief- hayin,gaddar örtmen +hala başlamadın mı? Thief-neyden başlayacam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+sorulardan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Thief-hangisinden +istediğinden Thief-yokki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- atmaca27- istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz hocam ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ burda soruları ben sorarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
atmaca27- e sormuşsunuz zaten + evet sormuşum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
atmaca27- ee başlıyabiliyor muyuz istediğimiz sorudan ? +burda soruları ben sorarım diyorum. atmaca27- anlaşıldı ya tamam. --- KraLice- istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz hocam? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-istersen sen hiç baslama evladim, bes dakikası kaldı zaten sınavın... KraLice-deme -dedim bile KraLice-Kalan zamanda istediğimden başlasam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-kafana göre takıl KraLice- kaç dakika var -yok artık dakka makka,bitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KraLice-Tam da istediğim soruyu bulmuştum be Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- Asimavi-stediğimiz sorundan başlayabilir miyiz hocam? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ nihohahaha çokzor di mi sorular hohaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Asimavi- soru diil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+biliyom hahahhaha,yapamıyon mu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Asimavi- yapıyorum da tesisat takımlarımı evde unutmuşum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ilahi çocuğum nı hahahhahaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Asimavi- yapim mi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+neyi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Asimavi-konuyu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-- JeSsy-istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz? + tabi başlayabilirsiniz sırayla yapın ama JeSsy- nasıl ya +istediğinizi diyorum,sırasıyla yapın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
JeSsy- soru 1 + ondna sonraki JeSsy- soru 2 +ne yapıyoın kızım JeSsy-sırayla okuyom soruları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+okuma yap yap JeSsy-kolaysa sen yap Hadi meLek nası oLunur diye sorsan söLim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Ne melegi JeSsy- Melek yani ben Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- Ares-istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz hocam? +başlatma sana da sorunada Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ares - olur +olacak tabi,hadi Ares -neyi hadiyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+soruları hadi Ares-hadiyin sorular hadiyin nolur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-- NucLear -İstediğimiz sorudan bitirebilir miyiz ? + hayır başladığınla bitireceksin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NucLear- o nasıl olucak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. + zaten bi soru var olum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NucLear- he tamam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- Jin -istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ hayır evladım.. sırayla 3-9-5-1-2-6-8-7 ve 4'ü yapıcan Jin - kafam karıştı + soru numaralarını sırayla yazınca pekiyi vercem ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Jin - hadi nan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--- Paris : HoOocAaAm İstedimiz Sorudan BasLayabiLirmiyiz ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Evet baŞLa kızım . Paris : HocaAaM ben Senın LafınLa SekiL aLamam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- hay ben |