25 Mart 2009, 17:00
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF Sinavda ;)
| Esra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | baL-hocam istedigimiz sorudan baslasak? -hayır, 40 saat soru arıyorum deli etmeyin beni adam gibi sırayla yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL-ne barıyon ya,ne barıyon -Sus gı sus Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- karşınızda çocuk mu var da bağırıyonuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yahu etme gitme sus ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL-rica ediyorum hocam,hiç yakıştıramadım valla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-ya tamam ömür törpüsü tamaaaaaaammmmmmm,sadece sen istediğin sorudan başla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- zoraki olmadı dimi,hani zorla diyosanız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr baL- bak gene bağ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-yahu kizim çık çık yapma bişi, 100 verdim,valla billaha Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
baL- tşk ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hoca isyanlarda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ] | ahahahahaha Süpersin Esra'mmm hoCaLar cidden benim yüzümden iSyanLarda güzeL tutturmu$sun ;D;D;D; hic güLecegim yokdu ya ;D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
|
| |