Hazır kodlar bölümünde Fenomens arkadaşımızın paylaştığı Mynet korumasını scripte attım ancak ufak bir sorunla karşılaştım.. Küfürlerde wilcard kullanılmadan eklenirse sorun çıkartıyor... Örnek vermek gerekirse
xxx kelimesini wilcard kullanmadan ekliyorum
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
[22:20] <FLY> bak şimdi xxx yazıyorum :)
[22:20] <FLY> böyle yazınca atılmadım
[22:20] <FLY> ama
[22:20] <FLY> xxx
[22:20] <@Ask_HarfLeri> FLY Lütfen küfürlü konuşmayınız, Aksi taktirde kanaldan uzaklaştırılacaksınız!
[22:20] *** Ask_HarfLeri mod değiştirdi:+b *!*@78.186.7.=XXX
[22:20] *** FLY Ask_HarfLeri Tarafından Kanaldan Atıldı ( Küfür yasaktır. 15dk uzaklaştırıldınız! Kullanılan kelime "xxx")
[22:20] <FLY> yazınca atılıyor :)
Normal şartlarda küfürü cümlenin içersinden görmesi gerekli.. Yapımcı arkadaşımızada sorduğumda wilcard kullanmamı önerdi.. Bu durumda birçok kelime korumalara takılacak... en basitinden *yarak* şeklinde eklenicek bir kelime birçok hatalı bana sebebiyet verecektir.. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on @*:text:*:#: {
if ($nick isop $chan) || ($nick isvoice $chan) || ($nick ishop $chan) { halt }
if ($nick isin $hmatch(muaf,$nick)) { halt }
if %kufura == on {
var %u $strip($1-)
if (%kufurak == 0) { if ($hmatch(kufur,%u)) { msg # 4,0 $nick %kufürs | hinc -m uyari $nick | if $hget(uyari,$nick) > 1 { /mode $chan +b $wildsite | kick $chan $nick %küfür 0,1Kullanılan kelime 0,4 $qt($hmatch(kufur,%u)) | hdel uyari $nick } } }
if (%kufurak == 1) { if ($hmatch(kufur,%u)) { /mode $chan +b $wildsite | kick $chan $nick %küfür 0,1Kullanılan Kelime 0,4 $qt($hmatch(kufur,%u)) } }
}