2 in 1 MemoServ Panelleri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mynet Sohbet Script V2.0'ı kodlamaya devam ederken bir yandan scriptin özgün fonksiyonlarını kodluyorum diğer yandanda burada bu fonksiyonları(global olarak yararlı gördüğüm) sizlerle paylaşıyorum.
Bu hem add-on'lar için bir test, hemde geliştirme açısından bir fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Bu Add-on'da hem panel aracılıgıyla memo yazabilir,okuyabilir,silebilir,listeleyebilir vb. birçok işlemleri yapabilirsiniz.
Hemde size yeni bir memo geldiğinde bu panel aracılıgıyla kendisi otomatik olarak açılarak size daha rahat okuma imkanı vericektir. Resimdede herşey belirgin zaten. Kurulum 1.)Memoserv'i rardan çıkartın.
2.)Klasörü mIRC dizininize $qt(Bilmeyen için scripti aç //run $mircdir yaz) kopyalayın.
3.)Scripti açın /load -rs memoserv/memoserv.mrc yazın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dipnot: MemoServ Noticeleri Mynet'e göre ayarlanmıştır.
Eğer sizde problem verirse sunucunuzda size yeni memo geldiğinde ve bir memo okudugunuzda cıkan noticeleri buraya kopyalayın.
Erinmeden editlerim size göre hevesim kaçana kadar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu uFuK tarafından (28 Mart 2009 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
|