Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2005, 22:10   #1
Çevrimdışı
Ka[R]aN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
mIRC destek siteleri ve mIRC forumları hakkında




Uzun süredir bu konulardan uzaktayım ve geri döneceğimide sanmıyorum çünkü dönsemde bu benim için zaman kaybı olacak.

Tabiki söylediklerimle sizlere engel olmaya veya heveslerinizi kırmaya çalışmıyorum.

mIRC scripting için hazırlanmış olan web sayfaları arasında bir mücadelenin olduğu açıkca ortada, bu mücadele birçok kişiyi birbirinden ayırıyor. Tartışmalı ortamların yaratılmasına neden oluyor diye düşünüyorum.

Herhangi bir web sitesinin yanlısı olmaktansa tüm kişilerin hep beraber bu siteler için birşeyler yapmaya çalışması daha mantıklı.

Arada rakip düşüncesi olabiliyor, fakat bence rakip olmak tartışmak veya yolları ayırmak olmamalı. Kişiler rakip olmak istiyorsa bunları ortaya koydukları meteryaller ile sağlamalıdırlar.

Herhangi bir site yaptıkları ve yapacakları ile rakip görülmelidir. Siteyi kullanan kişilerin düşünceleri ile o siteden uzaklaşmamanız gerekir.

Misal olarak sizlerin Türk mIRC scripting ile çok ileride olmadığınızı ele alırsak bu konuda bu küçük yazıdan bir ders çıkarmak mümkün olabilir.


Sahip olduğumuz amaç, hit kazanmak veya tüm kullanıcıları çekmek olmamalı. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı, hangi amaç ile başladıysa o amaç uğrunda ilerlemeli. Bir mIRC Scripting forumunda Eğlence Geyik veya herhangi farklı başlıkların bulunması, o sitenin amacının dışına çıkmasına neden olan en büyük etkenlerden biridir.

Size önerim tüm sitelerin forum sayfalarını tek bir adreste tutmaya çalışmasıdır. Bence uygun görülen ilk 3 adres [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'tir.

Mücadele hevesinizi artırmak istiyorsanız beraber olmalı ve sahip olduğunuz bilgiler ile kendinizi bir adım ileriye atmalısınız. Bu hareketiniz diğer arkadaşlarınız ile aranızda rekabeti doğurabilir. Fakat hiçbir zaman tartışmaya yol açmamalısınız. Bu hem kendiniz hemde diğer arkadaşlarımız açısından zararlı olabilir.

Şu an için sahip olduğum fikirleri sizle ile paylaşmaya çalıştım.

Birçoğunuz biliyordur Mircrosoft.net sitesi 1 yaşını doldurdu fakat çok fazla yararlı olamadık. Site için yeniden birşeyler yapmak istesemde bazen boş bir uğraş olduğunu düşünüyorum.

Anlatmak istediklerimi kısaca açıklayacak olursak, rekabetin tartışma ve düşmanlık olmadığını, rakip olma uğraşlarının sadece ortaya sürülen başarı ile gerçekleşebileceğini bilmemiz gerekir.

Emin oln ki, hepinizi bir arada görmek hepinizi sevindirecektir.


Konu Ka[R]aN tarafından (29 Ağustos 2005 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet