Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2009, 00:47   #6
Çevrimdışı
konTes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aTaTürk'ün hOrOskOpU




Atatürk'ün Doğum Haritasının Özellikleri

Hint sistemine göre Atatürk'ün haritası çok güçlü ve olağanüstüdür. Haritanın en bereketli evleri olan 5 ve 9.cu evlerde özel yerleşimler vardır. 5.ci evde "Parlak Ay" yerleşmiştir ve yükselimdedir. Navamsa haritasında da Ay 7.ci köşe evdedir ve güçlüdür. Jüpiter ve Venüs de Navamsa'da 5.ci eve rastlamaktadır ki çok olumludur. Liderler için en önemli gezegenlerden biri olan Satürn de Rasi'de 9.cu trikona evinde ve Navamsa'da 4.cü köşe evdedir. Bu yerleşim de çok olumludur. Güneş ve Merkür köşe ev olan 10.cu evde yerleşerek Yoga oluşturmuşlardır.

Rasi ve Navamsa haritalarında aynı burca yerleşen Yükselen "vargottama" adı verilen en güçlü durumu oluşturmuştur. Bu yerleşim ancak dahilerin haritasında göze çarpar. Yükselen yöneticisi Güneş de köşe ev olan 10.eve yerleşerek devrimci ruhu vermektedir. En önemli olaylardan bir tanesi de Jüpiter'in köşe ve üçgen evlerin yöneticileri ile birleşerek Yoga oluşturmasıdır.

Jüpiter Yükselen ve Ay ile görünüm yaparak haritaya büyük güç vermektedir. Bu arada Jüpiter evlilik evi olan 7.ci ev ile görünüm yaparken evlilik vermekte ama, 6.cı ev yöneticisi Satürn de evlilik evi ile görünüm yaptığından kurulan evlilik yıkılmaktadır.

Atatürk'ün haritasında Mars 8.ci evdedir ve "Mars Baskısı" (Kujadosha) oluşmaktadır. Bu bakımdan onun bir evliliği yürütmesi zaten kendini zorlayarak veya eşinin pek çok alışkanlıklarından vaz geçerek yürütebileceği bir beraberliktir.

Mars'ın 8.ci evde su gurubundan Balık burcunda yerleşmesi sağlığa zarar vermekte ve erken bir hayat sonunu göstermektedir. Baba karakası (temsilcisi) Güneş, Ketu (Güney Düğümü) ile aynı evdedir ve zarar görmektedir. Bu yerleşim de babanın erken kaybını göstermektedir. Anne karakası Ay 5.ci evde ve güçlüdür. Bu da uzun bir hayat işaretidir. Ancak, Ay 12.ci ev yöneticisi olarak annenin eşini erken yaşta kaybetme işaretidir.
Atatürk'ün haritasında büyük adamların horoskoplarına yakışan pek çok Yoga bulunmaktadır. Bunların içinde en seçkini Ay ve Jüpiter arasında oluşan "Gajakesari Yoga" dır.
Atatürk’ün Doğum haritasının önemli bir özelliği de karmasının olağanüstü güzelliği ve yapısındaki geleceği görme (kahinlik) yeteneğidir.


Atatürk’ün Doğum Haritasında Şöhret, Anne ve Babanın Hayatları, Karakter ve Kişilik, Meslek ve kariyer, Evlilik, Çocuk, Yaşam Periyotları (Nakshatra) , Yaşam sonu hakkında yapılan analizleri ve yorumları incelemek isteyenler ; “Mistik Hint Astrolojisi” adlı kitaba başvurabilirler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat