Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2009, 04:42   #4
Çevrimdışı
konTes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: hoRaRy AstroLoji




HORARY KONUSU : "Saddam'ın Ordusundan Adam Kaçırma !"

O L A Y

1988 Yılının sonbaharında bir geminin Basra'daki savaş bölgesinden kurtarılması için yakın bir arkadaşımdan teklif almıştım. "BAMBURİ" isimli ve Panama bayraklı gemi Irak-İran savaşı başlangıcında Basra'da yük boşaltırken limanda kalmış ve 8 sene boyunca mayınlı Şattül -Arap'tan çıkamadığından terk edilmişti. Taraflar arasında ilan edilen ateş kes anlaşması ile geminin Basra'dan alınma şansı doğmuştu.

Bu tarihten bir süre önce bir Kerkük Türklerinden bir akrabamız diktatör Saddam'ın büyük oğlu Udey ile bir gece kulübünde tartışmış ve ardından tuıtuklanarak ceza olarak mayın temizleme birliğine gönderilmişti. Bu birlikte, Saddam karşıtları insanlar ölüme gönderiliyordu. İstanbul'da yaşayan eşi ve yakınları onu kurtarma çareleri aramaya başlamıştı.. Basra'dan gemiyi alma teklifi onu, Saddam'ın ordusundan kaçırmak için bir fırsat olabilirdi.

5 Eylül 1988 gecesi saat 23.30'da gerekli eşyalar ve kumanya yüklenmiş özel bir otobüs ile İstanbul'dan Bağdat'a hareket ettik. Otobüste toplam 9 kişiydik. Amacımız, gemiyi yola çıkartacak kadar onarmak ve Pakistan'a götürüp hurda olarak satmaktı.

Bu serüven parlak bir kurtarma başarısı ile sonuçlandı. Aşağıda yolculuğun başlangıcı için hazırlanan "Gökyüzü Zamanı" (Horary) Horoskopu görülmektedir. Bu analiz için VEDİC sistemini seçtim. Yukarıda verilen Horary örneğinde Batı sistemini kullanmıştık.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat