Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2009, 01:53   #24
Çevrimiçi
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRCALem Aşk Script




herkes dilediği rengi kullanabilir hoşuna giden gider gitmeyen gitmez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

istek üzerine böyle bişi tasarladım ki, aynı zamanda bir sunucuda bayan kitle ne kadar fazla ise o sunucu da o kadar ilgi görür ve sohbet koyulaşır. bu amac için bana iletilmişti bende düşündüm sunucunun bekası için böyle bir imaja sahip script yaptım..

eleştirme konusuna gelince dileyen beni de eleştirir kimsenin hoşuna gitmesini beklemiyorum zaten.. lakin burası bir forum saygı çerçevesinde herkes dilediğini söyler. ayrıca ben o mirci yapıp sitelere attığımda burda yönetici değildim dikkatini çekerim sadece şuan olduğu gibi kod yardımlarında bulunuyordum.. dediğin gibi Hortlanmış ya? işte o dönemde ben yönetici değildim.. şimdi gelip böyle bir yorumu yapman bana haksızlık olmadı mı? bana başkalarını anlatma orda burda haksızlık kayırma var diye.. ben kendime bakarım başkaları kimin umurunda?
bu yüzden cümleni düzeltmeni öneriyorum..

rohit'in renk konusuna gelince, rohit'e acımasız eleştiriler yapmak yerine, daha yol gösterici öneriler göstermeleri lazım ki bu da erdemli bir davranış olur bunu da herkesten beklemek biraz mantık dışı.. bunu da yapamıyorlarsa kendileri script yapsınlar da bizde bişiler yazalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat