Cevap: Kelebek Script® v.eLite
Güncelleme yapılmıştır.
iç versiyon: 1.2 Thief: Hata yapmadım, geri adım atmadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bahsi gecen konuda bilgi birikimin yok, bu yüzden cevap vermeye tenezzül etmedim. Rencide olmayasın diyede susmustum. Anlamamıssın bunuda hala gevezelik yapıyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. komik...
Emek ile ilgili bişiler denilmiş, verilen emekler ortada, meydanda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bırakın artık İsmail GÜL'le ugrasmayı da sizde emek verin madem. İbrahim vs bişiler denmiş, herkes kendi yolundan yürümekte, ismail burda polemik yapiyormu, yada ibrahim yapiyormu yooo... sizene kardeşim bunlardan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haydin üretin bişiler, ortaya koyun, ortaya koymaya çalışanları da üzmeyin, Unutmayın
IRC ve mIRC bir iş değil, tutkudur... Tadını çıkartın... Bu işleride beceremiyorsanız, bir bakın şöyle kanallara, yakın birer sigara, bir hatun arayın, bir selam çakın, bakın muhabbetinize... Aralayın pencereleri... |