06 Nisan 2009, 13:14
|
#2 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kelebek Script® v.eLite
| Geologist Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1.2
Thief: Hata yapmadım, geri adım atmadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bahsi gecen konuda bilgi birikimin yok, bu yüzden cevap vermeye tenezzül etmedim. Rencide olmayasın diyede susmustum. Anlamamıssın bunuda hala gevezelik yapıyorsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. komik...
Emek ile ilgili bişiler denilmiş, verilen emekler ortada, meydanda Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bırakın artık İsmail GÜL'le ugrasmayı da sizde emek verin madem. İbrahim vs bişiler denmiş, herkes kendi yolundan yürümekte, ismail burda polemik yapiyormu, yada ibrahim yapiyormu yooo... sizene kardeşim bunlardan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haydin üretin bişiler, ortaya koyun, ortaya koymaya çalışanları da üzmeyin, Unutmayın
IRC ve mIRC bir iş değil, tutkudur... Tadını çıkartın... Bu işleride beceremiyorsanız, bir bakın şöyle kanallara, yakın birer sigara, bir hatun arayın, bir selam çakın, bakın muhabbetinize... Aralayın pencereleri...
| Söylediğin şeye sen kendin inanıyormusun? thief'in konuya dalma amacı sen sado denilen kişiyi rencide ettiğin için olmuş. Sado'ya gelince rencide ediyorsun thief'e gelincemi rencide etmek istemiyorsun? Yoksa adam sana fazlamı geldi, cok güzelde kapak olmuşsunuz kelebek.gen.tr ailesi olarak ne güzel belirtmiş adamlar mirc/msn/icq bir sohbet programı kelebek scrpt ise mirc'in geliştirilmişi diye. Sado'da kelebek sahibi ibrahim'den izin aldım demiş işte ismail'den değilki sen burda kelebek.org'un scriptini editlemişsin diyip gecmek yerine adamı rencide etmişsin scripti caldın diye kelebek v.media'yı sevgi mirc'den calmadınızmı? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. birde adama insanlık dersi veriyor. ve Şurayada değineyim irc bir iş değil tutku ise kelebek script telif hakkını alarak tutkudan cıkmış sizin icin ticari amaca bürünmüş, çok şükürki Allah'ın sopası yok kelebek script yazınca bile google'dan kelebek.org cıkıyor. + adam banlanmış banlandıkdan sonra yazmandaki amac neydi anlayamadım. |
| |