Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2009, 06:15   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Narlı ve Bademli Et




Narlı ve Bademli Et


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:

1 kg (dana buttan kesilmiş) kuşbaşı et
5 soğan
5 diş sarımsak
1 su bardağı sıcak su
2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 su bardağı nartanesi
1 su bardağı file badem
7-8 dal maydanoz
1 kase kızarmış patates
Tuz, karabiber

Malzemeler:

Soğan ve sarımsakları temizleyip doğrayın. Maydanozun yarısını kıyın.
Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin.

Eti ekleyip suyunu salıp çekene kadar pişirin. Sıcak suyu üzerine döküp tencerenin kapağını kapatın ve etler yumuşayana kadar pişirin. Et suyunu çekmemişse kapağını açıp 5 dakika daha pişirin.

Tuz, kekik, karabiber, nar taneleri, badem, kıyılmış maydanoz ve pul biberi ilave edip karıştırın. Ocaktan alın.

Servis tabağına alıp maydanoz yapraklarıyla süsleyin. Kızarmış patatesle birlikte sıcak servis yapın.


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan