Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2009, 10:39   #4
Çevrimdışı
kup{a}pazl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merak Ettim de ?




Serdar406 ;

Alıntı:


PDF (Portable Document Format; Taşınabilir Belge Biçimi), platformlar arası taşınabilir ve yazdırılabilir belgeler oluşturmak amacıyla üretilmiş sayısal bir dosya biçimidir.
Birçok platform için bedava görüntüleyicinin olması nedeniyle PDF yazdırılabilir ve düzenlenmesi beklenmeyen belgelerin dağıtımı için tercih edilir. Dosya biçimi açıktır ve ISO standardı olma aşamasındadır.





Yani ßizde Şöyle Düşünürsek Eger ki; Script, Coder 'in Yapmıs Oldugu ßiçimde Sade Kalacak diyelim. Update Sistemi Oluşturduk Ve O Script Sadece Update Edilerek Güncelleştirilse. Update Dosyaları Yine PDF Olsa? PDF'yi Sana Öğretmek ßelki ßana düşmez ama SizLerin ßu konuda ßilgiLi oldugunuzu Düşünerek ßu Postu Atıyorum. ßundaki niyetimi de Açıklayayım. ßir Çok Örneğiyle ßelki SizLerde Karsılasmıssınızdır." ßu ߀nim Şu zamanda Yaptıgım Script " - " ßu Su Sitenin Yaptıgı Script " Diye Tartısmalar Atılımlar oluyor. Amacım Sadece ßunların Önüne Geçmek. Biraz Olsun ßu İşi Yapanların Emeklerine Sahip Çıkmalarında Yardımcı Olaßilmek. Hee ßen Script mi Yapıyorum Coder'miyim. Hayır Coder Kadar ßilgiLi değilim. Ama Onların SizLerin Emeğine Saygım Oldugu İçin ßunu Kendime Sorun Ettim. ßilmiyorum düşünceniz Ne olur ßu konuda ama Merak Ettim İşte. ßu Güzelliğe Emek Harcayan Arkadasların Emeklerini korumaları için ßi Çözüm olur diye düşündüm. PDF ßu yüzden Düzenlenmesi Ancak Sahibi tarafından Düzenlendiğini bildiğim Yazılımdır. Kolaylık olurmu diye merak Ediyorum..

SaygıLar..

__________________
...yoruldum patron! "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet