Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2009, 16:31   #17
Çevrimdışı
psychoLogy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: anope1.8.0 'de admin operler kanaldan atiliyor.




Merhaba ysfm, dedigin seyler yapilabilir evet ama bilen kisi cözüm üretir. Ben uzun zamandir hic ilgilenmedigimden dolayi buna kendi basima cözüm üretemiyorum. +(artı) 2006 senelerinde kurdugum anope1.7.18 serviceste bu sorun olsa idi zaten bu anope servisini kullanmazdım. Bundan emin olabilirsin. Güncellemede böyle yararsız değişikler yapmaları ise mantıksız zaten. Bu durumdan ise anope services kullanıcıları rahatsız.

Bana anope1.8.0 sürümünü şu anda sorunsuzca kullanan bir kaç sunucu söyleyebilir misin? Benim gördügüm kadarı ile anope services kullananlar hala eski sürümü kullanıyor. Çünkü ondan memnunlar. bende memnunum şu anda 1.7.18 sürümünden. Harika ve sorunsuz. Ama 1.8.0de gelen böyle dandik olaylar ise ben ve benim gibi sunucu sahipleri gerçekten rahatsız.

GemLik kardeşim, geçen gün bana msn'de yardım ederkende konuşmuştuk ircservices'e geçme olayını. 2 gündür araştırdım ama ircservices kullananlar zaten anope'ye geçme isteği duymuyorlar. istenilen herşey ircservices'te mümkün. Bugün türkiyenin büyük sunucuları şu anda çoğunlukla ircservices ve kendi editlemiş olup yada yazmış oldukları servicesleri kullanıyorlar.


İyi çalışmalar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet