Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2009, 18:58   #20
Çevrimdışı
kup{a}pazl
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kodların saklanmasına önlem geliştirme




XcLusive Eger durup Beklenirse de sonu hüzün olaßilir. ßen Hüzün olsun istemiyorum o Yüzden Yapılacak ßişey Var ise Eger kalite Adına İRC i Yaşatmak Namına YapaLım diyorum Herkezi de ßuna Davet Ediyorum. İrc ßir Yandan ßüyüyor Tanınıyor ßür Yandan yitiriyor ßünyesindeki DeğerLi emektarLarını. ßuna Göz yummak ßu İRCD ßize ßişeyler Öğretmiş ßizde ßüyük anıları olan UstaLarımıza Ayıp olur Diye düşünüyorum.

Şunu da ßelirteyim. Kendi adıma ßir Geçmişim yok İRCD'e Ama Emeğin Nedemek oldugunu Gerçekten Çok iyi ßildiğim Ve Yaptıgınız işin Mantıgı Ne Kadar Dagıttıgını Tahmin Ettiğim için ßu Çalışmaya katkıda ßulunun diyorum. DüşünceLer Ve fikirLer Tartısılırsa muhakkak ki İRCD kendine ßir Yol Çİzecek Ve O Yolda Emin adımlarla Göğsünü Gere Gere ßu Net dünyasında Özellikle Dünya da TR_İRC Bünyesi yada aLemi olarak yürüyecektir.

SizLer kendi sunucuLarınızı korumak Kollamak Hitini Arttırmak için Ne Kadar Uğraşıyorsunuz izliyorum.. taßi ki işimiz Zor ßende zor 'u Seven ßiriyim Ve ßaşarmak için de Elimden geLen HerŞeyi Yapacagım. ßazen Diyorum İşimi Gücümü ßırakıyım ne kadar ßilgi Var İse Öğreneyim.. Yapaßileceklerimi Tek ßaşıma Yapayım ama ßuda SizLerin emeklerinize hiyanetLik olur ßuda ßana Yakışmaz.

ßu Hem ßir Davet Hem ßir Arayıştır. Emeklerinize Sahip Çıkmaya davet Ederken.. ßir Yandan da yolumuzda ki AsfaLtı Daha Güvenli Daha Kaliteli Yapmaya Calışalım Diyorum.. Acık sözlüyüm ßelki Yalnış Anlaşılaßilirim. Ama Gerçekten 5 -6 yıl oncesiyle ßugünü Karşılaştırırsanız ßenim Ne Demek İStediğimi Daha iyi anlayacagınızı Umuyorum...

Hoş ForumLar Diliyorum...

__________________
...yoruldum patron! "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet