Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2009, 16:03   #58
Çevrimdışı
gezginnx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




Birtek sey söliyim konudaki msgları okudum,sevgili arkadaslar ben üc aydan fazladır flaxchat deki insanlar msn yolu ile konusdum,ne babamın ogulları nede baska sey,ben yalnız özelikle birsey demek istiyorum,cok sabirlari ile oynadım test ettim denedim ama adamlar birgün olsun bana hayir yada ona benzer söz bırakin etmeyi imasinda bile bulunmadılar gayet sakin efendi ve akıcı türkce ile cevap verdiler bende flaxchat hemen siteme kurdum,ki iyiki kurmusum cok da memnunum.suan bu yorumlarımı okuyorlarmı bilmiyorum o iki kardes,sizlere cok ama cok tsk ederim.insanliginiz adamlıgınız yardimserverliginiz ve bizlere kazık yemeden bir modul sundunuz icin..
ben inaniyorum ki bu iki kardesin tasarımı tr de hak ettigi yere en kısa zamanda ulasacakdir..

ayrıca hani diyor ya ulasamiyoruz msnde yoklar falan benimde bir sorunum oldu güvenlik modulu ile ilgili ama adamlarin kafasını sabah öglen aksam msnde sisirmeme ragmen adamların sesi cıkmadıgı halde birde isterseniz paranızı iade edelim sizi magdur etmeyelim gibi beyefendi bir cevap aldım.
simdi yukarda allah var sözleri yazarken lütfen karsımızdakilere camur at izi kalsın mantigi ile gitmeyelim,emek bu göz nuru demek allah nura camur atanı ne eder takdiri sizlere bırakiyorum..

ayrica ben deminde dedim bu insanlarla en ufak manevi bagim yok,maddi zaten olamaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bazılari ön yargi ile birseyler demis konu basında paralı asker gibi söz ettmisler oda kisinin nasil bir celiskili ön yargili ve sanki birisinin sözü emri ile görevlendirilmis kalemsör gibi söze basladiginida sizlere bırakmak istiyorum..


bu satırların sahibi su yaziyi yazmasındaki tek neden emeke olan saygisi göz nuru olarak akıtılan seylere eger yapılanı kendi denedi test etti ise onları dogru seilde yansıtmak amacı ile bu cümleleri kaleme dökmüsdür
bazı ön yargili kalemlerede duyurulur..

saygılarımla


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

adına simbat


Konu gezginnx tarafından (17 Nisan 2009 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet