Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2009, 09:46   #59
Çevrimdışı
TurkeyAJANS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FlaxChat Almayı düşünenlere (UYARI)




psychoLogy Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2006 yılında aldığım eschat sürümünü bugün itibari ile güncelletmiş bulunuyorum. eschat v3.9 sürümünü inceledim. Berbat birşey olmuş!!! post method yolu ile nick kanal girişi belirtip sohbet.php sayfasına yonlendirilince yeniden nick sayfası çıkıyor. nicklerde tab tuşu çalişmiyor. tek skin bulunmakta ve skinleri değiştiremiyorsun. 300$ verdik ama iyice kazıklanmışız. Sağol evrensoft böyle dandirik güncellemeler yaptığın için!

Flaxchat'i akabinde 4 aydır takip ediyorum. Flaxchat almadım hala. Flaxchatte herşeyi yapabiliyorsun. Aklına ne gelirse. Flaxchati hem arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Hemde yakında zamanda kendim alacağım. Flaxchat MSN adresinde kişisel iletisinde yazdığı kampanya yazısını okudum. Bugüne özel 120 TL imiş. Arasıra böyle kampanyalar yapacağını umuyorum. Flaxchat öneriyorum herkese. İyi çalişmalar arkadaşlar.


Arkadasım esChat v3.9 daki Sorun Giderildi Demekki O Kadar Fazla İncelemiyormuşsun esChat i
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İncelesen Sorunun Giderildiğinide Bilirsin. ve Şimdi Gidip Evrensoft'dan Yeni Sürüm'ün Sorunsuz Halini Alabilirsin + demo olarak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini inceleyebilirsin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet