Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2009, 10:56   #2
Çevrimdışı
Hayat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ozellere Resim




Teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş. Dosyayı rapid kaynağından indirdim fakat kod.txt dosyası boş çıktı ilgilenebilirseniz sevinirim. Ayrıca kod üzerinde biraz değişiklik yapmak istiyorum öncelikle izniniz varmı ? ve bana yardımcı olurmusunuz ?

Yapmak istediğim tam olarak şu şekilde.

Alıntı:
VIP.
Server.

Services.
Oper.
IRCop.
Founder.
Helper.
Dj.
Geçen Kişilerin Özelleri Açıldığında Özeline Resim Koyacaktır.

Şimdi burada host adresinde belirtilen kelimeler geçtiğinde sistem o kişinin özeline otomatik resim koyuyor ama ben ircop / oper / adminlerin özeline sabit bir resim değil kendi seçtikleri resimleri yerleştiriyorum ve tabiki bu bir defaya mahsus oluyor daha sonra bunu silme gibi bir şansım yok. Dolayısıyla yukarda kırmızı ile işaretlediğim hosta sahip kişiler bu özellikten faydalanmamalı amacım sadece Dj, Helper ve Vip kullanıcıların özellerine sabit resimi yükletmek bu kişiler için ise hostserv ile host yazacağım ve nicklerini identify ettiklerinde hostlarını alacaklar daha sonra sistem özele resimlerini koyacak. Örneğin :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
vs.. gibi bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Düzeltiyorum .

Kodu aşağıdaki hale getirdim :

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
raw 352:*: { elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(Help)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\Help.jpg) echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo -a  echo -a %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Helper'i Olup #Help Kanalında Yetkilidir. echo -a %Mirchane 2Helper, IRC Komutları Bilgisine Sahip, Nazik, Sabırlı, Öğretmeyi Seven, Bilgili Kişilerdir. echo -a %Mirchane 2Komut Sorunlarınız İçin Doğru Kişinin Özelindesiniz. echo -a %Mirchane 2Komut Sorunlarınız İçin #Help Kanalına Giriş Yapmanızı Öneriyoruz.. echo -a %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo -a  echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(VIP.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\vip.jpg) echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo -a  echo -a %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki VIP Kullanıcısıdır.. echo -a %Mirchane 2VIP, Özel Kullanıcı Demektir. echo -a %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6CesuryureK echo -a  echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } elseif ($6 != CesuryureK) && $regex($4,/(DJ.)/i) { /background -dp $6 $shortfn(resim\Dj.jpg) echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ echo -a  echo -a %Mirchane 4 $+ $6 2Nicki Sunucu Üzerinde Bir Dj'dir. echo -a %Mirchane 2Dj, Radyo Kanalında Yetkili Olup Radyo Yayını Yapan Kişilerdir.. echo -a %Mirchane 2mIRCHane.NET Script Yapımcısı by 6 CesuryureK echo -a  echo -a 6¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 10Özel Bilgi Sonu 6 ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ } } On *:open:?:*: { .who $nick }

daha sonra deneme bir nicke sanal host yazdım.

[11:04] -HostServ- vhost for deneme set to vip.xx.com.

Whois sonuçları :
deneme Kimlik Bilgisi: ident
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* [»¤ Script pLus ¤«]

Who sonuçları :
#Diyalog deneme Hr ident
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
:0 [»¤ Script pLus ¤«]

Ayrıca alias ve ayarlardaki değişiklikleride yaptım fakat çalıştıramadım.
Ayrıca :
Alıntı:
($6 != CesuryureK)

bu kısım ne işe yarıyor acaba ?


Konu Hayat tarafından (28 Nisan 2009 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat