Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2009, 12:17   #107
Çevrimiçi
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: LamatalOcshe Script(ScreenShot)




SeRDaR406 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Uzun zamandır mIRC Scripting ile uğraşmaktayım.Günümüzde herkes script yazmaya kalkışabiliyor.Açıkcası ben bu zamana kadar pek cesaret edemedim.Bekledim ve kafamda planladığım bir mIRC Script türü nasıl olmalı diye düşünüyordum.Kafamda planladığım mIRC Script planını artık gündeme geçirmeye karar verdim.İşte şuan üzerinde çalıştığım ve hala devam ettiğim mIRC Script'im.Yapılan mIRC Script'leri gözattığımda bakıyorum hepsi birbirinin aynısı.Benimki diğerlerinden farklı ve daha önce yapılmamış olmalıydı.Ekran görüntüsünde bazı yerler(icon'lar,resimler) temsili olarak kullanılmıştır.Deneme amaçlıdır.

Bildiğimiz mIRC'e hiç benzemeyebilir.Çünkü titlebar'ından tutunda birçok yerine kadar değişikliğe uğramıştır.Amacım tek bir dll ile bütün script'i tamamlamak.Iconlar,resim dosyaları dll dosyasının içerisinde gömülecektir.Böylelikle birtakım hataların önüne geçilecektir.Standart mIRC Dialog'ları yer almayacaktır.Script'de yer alacak Dialog'lar DLL tarafından üretilecek olan dialog olacaktır.Tüm bu dialog'ları yeniden üretmek ve mIRC Script'in diğer bölümlerini yazmak epey zaman alacaktır.mIRC Scripting bir hobidir ve ben bu hobiyi seviyorum.İnsan bir işi severek yapınca,ortaya çıkan ürününde iyi bir ürün olacağını düşünüyorum.Umarım bu projemizde iyi bir proje olmuştur.

Script'in adını LamatalOcshe olarak karar verdik.Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle.Görüş,öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kimisi yapar,kimisi bakarmış peh :P


IRCd Ancak Bu Sekilde Gelisir. Bu Tur Scriptler Cıkarsa, Kullanıcılar Tekrar IRC'e Yönelecektir. Eline, Yüreğine Sağlık.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet