Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2009, 20:38   #128
Çevrimdışı
flaxchat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eschat ve Flaxchat arasındaki fark nedir?




Merhaba,

" Fazla satıp oyun gibi küçük şeyler ekleyip, 299$ın daha fazlasını yavaş yavaş koparmak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu bir karalama değildir, fikir belirtiyorum ki bencede öyle.."

Yukarıdaki yazınızda $299 demişsiniz, flaxchat tüm oyunları dahil etseniz dahi 299$ rakamına ulaşmıyor.

Ayrıca emek çok farklı bir kavramdır öncelikle emeğe saygı göstermemiz gerekiyor.
Biz oyun modullerimizi kimseye zorla satmıyoruz ve emin olun bir çok kişiyede ücretsiz olarak oyun modülü verdiğimizde bilinmektedir.

Siz diyorsunuz ki , küçük seyler eklenerek 299$ çıkartılmaya çalışıyor. Madem yaptığımız işler sizin için bu kadar küçük neden kendinizde bir applet yapmaya çalışmıyorsunuz ?

Yaptığınız nike benzetmesi ise tamamıyla yanlıştır, biz flaxchati eschat diye satmıyoruz ki bu benzetmeyi yapiyorsunuz. Ayrıca eschat oyun modulüde veriyor okey olarak peki sordunuz mu bunu 299$ fiyatın içinde verilip verilmediğini ben size cevabını vereyim eschat okey oyunu içinde ayrıca bir ücret talep ediyor ve etmekte en doğal hakkı. Ama nedense flaxchat oyun modullerinden ücret talep ettiğinde yavaş yavaş rakam yükseltiliyor deniliyor.

Ek olarak modülleri kullanıcılar isterlerse alıyor, Flaxchatin eksik bir özelliğini hiç bir zaman modülün içine koyarak bu özellik bu versionda yok gidin modül alın mantığı ile yaklaşmadık. Eschat oyunsuz olarak $299 satılıyor flaxchat ise 150 TL burada markalaşmış bir ürün vardır birde markalaşma aşamasında olan bir ürün, biz hiç bir zaman forumlarda eschat i kötülüyerek müşteri kazanmadık bu politika ilede satışlarımızı arttırmayı düşünmüyoruz.

Sizi rahatlatacak bir örnek vereyim A marka bir araba almak istediniz, araba fiyatı 10 Lira siz dediniz ki benim arabamda sunroof olsun 10 lira olan araba 12 lira oldu sunroof eklenince, dediniz ki jantlar alaşımlı olsun fiyat 12.50 TL çıktı cd calar vs.. de istediniz fiyat : 15.00 TL oldu. Peki bu araba sunroof suz normal jantlı kaset çalarlı gitmiyormu ? Elbetteki gidiyor ama A marka satıçısı üretim maliyeti yaptığında çıkan fiyat 10 lira olduğundan ekstra özellikleri için ücret talep etmesi gayet normal.

Biz burada emek veriyoruz siz beğensenizde beğenmesenizde bizim verdiğimiz emeğe saygı göstermek zorundasınız .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet