Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2009, 23:54   #9
Çevrimdışı
SaW
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: bopm kanala girmeden zline ?




Bu işin süreyle falan alakası yok. İlk mesajda kesin bir şekilde yapamayacağını söyledik. Eğer oto-join varsa ve proxy taramasını da unreal kendisi dışında (ki zaten şu an için unrealin kendi proxy taraması yok) herhangi bir şeyle yapıyorsan kanala girmeden ban attırma durumun olamaz. Bunu zorlamaya gerek yok. Bu bukadar basit birşey.. Çünkü kendisine yapılan bir socket bağlantıyı (ki her bağlantı socket şeklindedir) başarılı olarak sayıp spamfilter ve x:line taramalarından geçirdiğinde otojoin kanalına sokmuş oluyor. Bu anlık bir şeydir. Senin diğer türlü herhangi bir koruman (bopm, tcl tarzı, ya da mirc script) bu andan itibaren devreye giriyor zaten. Şu durumda ya oto joinden vazgeçeceksin ya da bu anlamsız ısrarından.
Öyle şeyler söylüyorsunki sanki var bir yolu ve buradaki kişiler sana yardım etmiyormuş gibi. Eğer umursanmasan bu kadar kişi cevap vermez dimi sana..
Kısacası şu haliyle, şu şartlar altında istediğin şey yapılamaz. Nasıl yapılabilir? dediğim gibi, oto-joinin bu halinden vazgeçerek yapabilirsin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet