Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mayıs 2009, 10:38   #32
Noyan
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: <Ayna.ORG> Firat ile Söyleşi

Merhabalar. Ben hatırı sayılır zamanlardan beri Firat'in arkadaşıyım. Bundan daha önemlisi ise Ayna.Org kullanıcısıyım. Birçok forum kullanıcısı gerek söyleşi, gerek Firat, gerek sunucu ve sunucu yönetiminin mantalitesi, gerekse ast yöneticiler hakkında güzel yorumlarda bulunmuş. Bunun aynısını ve hatta daha alengirlisini bende yazabilirim. Buna gerek duymuyorum. Hem Ayna.Org'u hemde yönetimini iyi tanıyorum. Firat ile eski zamanlardan beri farklı sunucularda görev yapmışlığımız vardır. Birçok acı tatlı günler paylaştık. Kendisininin ve mevcut yönetiminin bütün profesyonelliği manevi karakterlerinin ürünüdür. Bundan daha önceki yönetimden farkı yoktur. Daha fazlasının var olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yalnız benim değinmek istediğim nokta sunucunun kullanıcılarıdır. Birçok büyük sunucu var göz önünde. Bu sunucularında hakkını yemeden belirtmek isterim ki barındırdığı kullanıcılar çoğunlukla değişkenlik göstermekte. Ayna.Org kullanıcısını diğer sunucu kullanıcılarından ayıran tek özelliği, Ayna.Org ismine olan bağlılığıdır. Bunun en güzel örneği (bu konuda mütevazi olamadığım için özür diliyorum bütün emektarlardan) ben ve benim sunucu içerisindeki çevremdir. Bizim tek güvencemiz bulunduğumuz platformda ne yapıp ne yapmamayı bildiğimiz ve ona göre davrandığımızdır. Genel olarak yapmamız gereken şey muhabbettir. Bunun bilincindeyiz ve ekstradan hiçbir beklentimiz yoktur. Ayna.Org bizimdir ve bizim kalacaktır. Teşekkür ediyorum..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver