Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2009, 00:26   #5
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: asla shun zline v.s yememek..!!

Merhabalar..

Hangi modül ile özel okunuyor onu bilmiyorum...

Örneğin (Kendi Kişisel Düşüncem)

/spy add nick #kanal şeklinde özel okuma açıldıysa bunu tek tek eklemek yerine bir kanala veya sunucuya girişte otomatik yaptırır ufak bir code ile eğer Spy ile ekleme yapılmışsa nick değiştirdiğinde, diğer rumuzunun özelini okumaya eklendiği için yeni aldığın nick üzerinde çalışmaz, kanala yeniden girip çıkmadığın veya sunucuya girip çıkmadığın sürece.

Diğer bir yöntem ise.. bütün sunucudaki konuşmaları bir kanala yansıtmak buda "spy" komutu gibi ama o daha değişik bunda nickini değişsende gene otomatik olarak belirlediği kanala gider Kanal ve Özel genelindeki konuşmaların Kayıt edilmesini istediği için..

Yani kısacası; Spy komutu ile özelin okunuyorsa nickini değiştir, yok farklı bir sistemle okunuyorsa onun önüne geçemezsin... (Belki var ama ben bilmiyorum.)

Zaten Sunucu Yöneticileri bir kişinin özelini okumak için uraşmazlar, çok istedikden sonra X-Line işlemi uygularlar ve uzaklaştırırlar..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan