Cevap: S-p v.2 (Goru$-Oneri)
Zaten Bu mucitliği Yapan SAyılı kişiler Var Bence Hakkıyla emegiyle Yapan. Her kez Yapıyordur Yapabiliyordur Tabi ki Ama Emegin kökünü Görmek Lazım.. Paylaşımlarla Script Yapanlar ßaşkalarının kodlarıyla Script Yazanlar v.s v.s.. kendimden ßir Örnek Vereyim. Sunucumda ki UserLere Sordum mircimiz Nasıl dedim. İyi ama isteklerimiz var dediler. Dinleyeyim dedim. ilk başta Msne Geçtiler titreşim + avatar + Smiley + memo konusuna değindiler Evet Arkadaslar bunları öne cıkardılar Yani Görsel Özelliklerin Yanı sıra Memo'yu Ön Plana Cıkarmayı Düşündünüz mü bilmiyorum ama Bu tür İletişim sistemini Geliştirebilirsek Eger mirc de msn Gibi olur sanırım. Geriye Ne Kaldı? Oyun.. Oyuna da Şöyle Bir Çözüm Bulduk diyelim. fLaxchatte mesela Oyun modulleri Var sunucuya ilişikli. mircLerden O tür Bir Baglantı sistemi kuruLdugunu Düşünün? geriye Ne Kaldı msn den farklı ? Bana Göre hiç bieşy + fazLası.. Neden Söyledim Bunu. Alışılmış Scriptler diyoruz ya. Hep Aynı Yönde hep Aynı Görsellikle bilinen özelliklerde Geliştirme + Değiştirme = Başarı . İstediğiniz Sonuca Her Daim Her Sahneye Cıktgınız da Farklı Cıkarak Başarılı olunacagına İnanırım. Sanatcıları Düşünün Her Kamera karsısına Geçtiklerinde Bir Farklı olay olur. mirc de Bu ALemin ßir yıldızı Dersek Haksızmıyım ?
Scripte Gelince Önerime Katılan Arkadaslara ve titreşim sistemi + Avatar Sistemi ile daha güzel Gelişmeler kaydedecektir. Thief Arkadasımızın Dediği gibi Bir Wa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eklentisi Sanırım Böyle bir Değişiklikle meydana Gelecektir.
__________________ ...yoruldum patron! " |