Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mayıs 2009, 00:40   #4
Çevrimdışı
AprапаX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Knight Online (USKO)




Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba, arkadaşlar

Gördüm ki konu başlığına pek fazla önem verilmemektedir. Bu konu başlığı esasında çok önemli konuların arasında yer almaktadır. Knight Online World yani K2 Network şirketinin kapatılması için ve hizmetlerini değiştirmeleri için yardımcı olunabilecek bir başlıktır.

Her gün milyonlarca atılan TICKED (Şikayet bildirme) mevzusunu kaale almayan K2Network burada başlık altındaki şikayetleri kaale alıcak hı?
Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu oyun yüzünden bir çok kişi psikolojik olarak sosyal yaşam dengelerini standart duruma getirmelerinde çok zorlanmaktalar ve aile yaşam biçimlerini büyük bir oran ile etkilemektedir. Bu konu başlığına duyarsız kalmamanızı rica ediyorum.

Söylediklerine tamamen katılıyorum.Knight online adı verilen bu illet oyunun özellikle genç ve ergen kardeşlerimizi nasıl etkisi altına aldığını adım gibi biliyorum.Ayrıca; Böyle konu başlığını açtığın için sana teşekkür ediyorum. Fakat, dediğim gibi güzel kardeşim burada 3-5 kişi olarak K2Network'a birşey yapamayız.Yapabileceğimiz tek şey içimizdeki nefreti pöykürmek :-)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat