Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2009, 06:43   #1
Çevrimdışı
Gravity
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sedat PEKER " ReiS "





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sedat Peker (doğum. 26 Haziran 1971, Sakarya)

Sakarya doğumlu olup uzun süre Almanyada yaşayan Peker, Turancı olduğunu dile getirmektedir. "Köroğlu" ve "Reis" lakaplı Pekerin adı ilk olarak "uyuşturucuyla mücadele eden baba" olarak duyuldu, daha sonra Susurluk Raporunda geçti. Peker Turancı bir site de kurmuş ve bu site ile Turan dünyasına ulaşılarak Türk Birliğine katkı sağlanılacağını dile getirmiştir.

Turancilik akiminin en buyuk savunucularindandir. Türk Birliginin eninde sonunda kurulacagina kalpten inanan ve hayatini buna adayan önderlerden birisidir.

Serbest bırakılmasının ardından öztürkler adında bir internet sitesi kuran Sedat Peker burada geniş olarak turancılık anlayışına yer vermiştir. Sitenin açılış gecesine ibrahimtatlıses ten seda sayana spor dünyasından halukulusoya kadar birçok sanat camiasından sayısız ünlü gelmiştir.

Mankenlerin, sanatçıların yanısıra milletvekillerinin ve eski bakanların gelmesi herkesi şaşırtmıştır ve ayrıca birkaç generalde geceye katılınca sedatpeker adeta gövde gösterisi yapmıştır. Kendisini davasi üzerine son derece bilgilendirmis ve genis bir literatür bilgisine sahiptir.

12 Mart 2005 tarihinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanmış ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava 31 Ocak 2007 tarihinde karara bağlanarak, Sedat Peker, 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

Şuan cezaevinde bulunan s. peker böceklere alerjisi olduğu için cezaevinde sorunyaşayabilirim diyordu ve geçen günlerde yabancı bir film olankelebek filminden çok etkilendiğini dile getiren peker burda artık böceklerle arkadaş oldum onlar benim için hazine ben kendimi böcek bilimcisi gibi hissediyorum açıklaması yapmıştır.

Cezaev,inde yaşadıklarını,resimlerini,gönderdiği mektupları sitesi öztürkler. comda yayınlatan peker daha önce cezaevine girdiğinde yüzkoyunkestirmiş mahkumlara dağıtmış ve cezaevinin tuvaletlerini yeniden yaptırmıştır birkaç istekte daha bulunan pekerin arzuları cezaevi müdürlüğü tarafından onaylanmamıştır.


“BİR UMUTTUR YAŞAMAK”


Konu Gravity tarafından (06 Ağustos 2009 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet