Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2009, 10:58   #1
Çevrimdışı
Juventus Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sezen Aksu... "BEN ISIRILMAYA ALIŞIĞIM"!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bursa'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranları ile buluşan Sezen Aksu, beyaz bir kıyafet ile çıktığı sahnede ayakta alkışlanarak karşılandı.

Yaklaşık 3 bin 500 kişiye unutulmaz şarkılarını seslendiren Aksu'ya zaman zaman sevenleride eşlik etti. "Belalım" isimli şarkısını seslendiren Aksu şarkı bitiminde Nurdan isimli bir bayan hayranının süpriziyle karşılaştı. Korumaları atlatarak sahneye çıkan kadın, "Sahneye geliyorum. Isırmam merak etmeyin" dedi.

Bunun üzerine Aksu, "Ben alışığım ısırılmaya" diyerek konuya espriyle yaklaştı. Sahneye çıkan genç kadın, ünlü sanatçının yanağına dokunarak, hayatı boyunca bunu hayal ettiğini söyledi. Sezen Aksu'nun çok cesur olduğunu söylemesi üzerine kadın, "Bana hep cesur ve mutsuz olmam gerektiğini söylediler" diyerek karşılık verdi. Türkiye'de kadınların cesur olmaması durumunda bir yerlerine bir şeylerin kaçtığını söyleyen Sezen Aksu, "Karşında hazır kaçılmışı var" sözlerini duyunca kahkahaya boğuldu. Hayranına uzun uzun sarılan Aksu, Oryantel dansın hikayesini anlattı. Oryantelin kadının doğum sancılarını anlattığını kaydeden Aksu, "Bu yüzden Oryantel çok değerli bir şey. Benim bunu öğrenmem hiç iyi olmadı. Bir kıvırasım var. Çocuğu doğururken ne kadar ağladı, ne kadar bağırdı, anlatasım var" dedi.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Aksu, unutulmaz bir akşama imza attı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan