Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2009, 17:22   #10
Çevrimdışı
humAn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 12 > Sohbet-Muhabbet.NET / #Help




MS-Kernel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Human, sorunuzla ılgılı sızın yaşınıza ve kişiliğinize düşmeyi düşünmüyor ve bu konu ıle ılgılı akadar olarak kendımı bu mesajı atmaya borç bilmiş bulunmaktayım; O yüzden midir ki Muhabbet.NET te halfoper liğe kadar yükselip başka server larda admin liğin görüldükten sonra sohbet.net adminlerine küfür edip spammer da yakalandıktan sonra çıkarıldığınız bir sunucu hakkında açılan post ile ılgılı reply yapıyorsunuz. Sadece bunu merak ettim, sizden dileğimdir ki herhangi bir sunucu ıcerısınde uygun görulmeyen sadece reklam içeriklere bakmanızdır burda yapılan bir tanıtımdır. İlginize teşekkurlerımızı bir Sohbet-Muhabbet.Net'in helper ailesi olarak yinede teşekkürü anlayışınızdan dolayı bir borç biliriz.

Yaşımla alakasız, sadece merak ettiğim birşey sordum.. Ayrıca, MuhabbetNET'te halfoperliğin önemi olmadı / olmazda. uMut help takımına katıl dedi katıldım, akşamında halfoper oldum. Oradaki hiçbir admin/oper/kullanıcıya küfrüm olmamıştır aksine, bırakma sebebim başka sunucuda adminlik değildir bunu uMut'ta bilir bırakma sebebim oradaki bir kardeşim(helper)'ın UMUT(HELP İÇİN HERŞEYİ YAPAR
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)'tan ağır laflar işitmesidir(haksız yere.) bunu WoLF, DuyquSuZ ve daha bir çok kişide bilir, velhâsıl sizin helpfounderiniz(oğuz)'in size bu tür postlar attıracağını sanmıyordum, onunla oran sorunumu çözmüştüm, sanırım çözmemişim. Lütfen elçilerinizi göndermeyin ( oğuz - umut ) kendiniz çıkın gelin.

En dipnot : Murat, polemik sonuçta ikili tartışma değil, şahsen ben tartışma olarak bakmıyorum ben bu olaya.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet