Heri sana zor yardım edilir. Çünkü sen yazılanları okumuyorsun sanırım. Biz burada işiniz görülsün diye her sorunuza cevap vermeye çalışıyoruz, ama siz zahmet edip de okumuyorsunuz, ya da okuyorsunuz da umursamıyorsunuz ya da başka birşey..
|
Nebiliymben Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Not: Ayrıca client connecting mesajı da burada önemli bir ayrıntı. proxy.tcl unreal'e özgü client connecting mesajına göre ip adresini bulur ve tarar. Kendi sunucundaki örnek bir client connecting mesajını da buraya kopyalarsan eğer fark var mı bakarız. Eğer varsa nereyi nasıl değiştirmen gerektiğini de söyleriz.
|
Bak sana sorununla ilgili neler yazmışım.. Bunu başka birine değil sana yazıyorum. Yapman gereken client connecting mesajını buraya yazmak. Birisi bunu CR'ye uyarlasın diyorsun başka da birşey demiyorsun.. E kim uyarlayacak? Biz uyarlayacaz, bunun için de lazım olanı söylüyoruz, ama sen üzerine düşeni yapmıyorsun.
Ben bu tarz şeylere tepki gösterdiğim zaman (ki üçüncü mesajdan sonra tepki gösterdim) adım ukalaya çıkıyor, adım kendini beğenmişe çıkıyor.. Alakası yok, sadece insanlar daha bilinçli olsun istiyoruz, daha mantıklı konular açsın, daha dikkatli ve doğru postlar atsın istiyoruz başka da bir şey istemiyoruz.
Daha dikkatli olalım lütfen.