Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2009, 00:46   #64
Siber55
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Proxy Koruması

lordsulu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
conf metnini ayarladıktan sonra sını yapamadım daha yeniyim ve nerden ne yapacagımı bilmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

amma zor oldu

Aslında anlaşılır şekilde yazdığımı sanıyorum Fakat bilginiz yok ise yineleyebilirim.

Size verdiğim kodları metin belgesine kopyala***** kaydederken .conf uzantılı dosya haline getiriyorsunuz. Bir nevi botun karakterini oluşturduk. Bu dosyayı Ftp yardımı ile Sunucunuzdaki eggdrop klasörüne kopyalayınız. Daha Sonra Burada yayımlanmış olan proxy.tcl dosyasını da yine Ftp Yardımı ile sunucunuzda bulunan eggdrop/scripts Klasörüne kopyalayınız. IRC sunucularda programların çalıştırılabilmesi için SSH yetkileri verilmektedir. Bu yetkiye erişebilmek için bir takım programlar kullanılır. "Putty" bunlardan bir tanesidir.Bu program ile SSH yetkinize login olmanız gerekiyor. (Ya da Eski kullanımıyla eğer ki biliyorsanız "Telten" ten de erişebilirsiniz.) SSH yetkinize Login olduktan sonra
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
cd eggdrop

Komutuyla eggdropunuzun bulunduğu dizine girersiniz
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
./eggdrop -m botunuz.conf

Bu komutla da bir önceki komutla girmiş olduğunuz eggdrop dizinindeki çalıştırmak istediğiniz botunuzu çalıştırabilirsiniz.

Yapacaklarınız yalnızca bu kadar eğer conf dosyasını doğru şekilde düzenlediyseniz sorunsuz olarak çalışacaktır.
Yineliyorum :
Bir probleminiz olursa SSH ekranındaki hata raporlarını ya da Server üzerindeki bota consoldan baglanarak verdiği hata raporlarını yazarak sorununuzu belirtirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan