Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2009, 22:33   #1
Çevrimdışı
KRaL_SİVASLİ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Plesk Panel Sisteme Full Oto İrc Kurulumu Yardım !




Merhaba arkadaşlar. Forumda çokca aradım bir çok açılmış konu da buldum bunun hakkında. Plesk yüklü makinaya otomatik olarak irc ile alakalı herşeyi eksiksiz kuran Unreal, ircServices, eggdrop, radyo, ve bilinen tüm botlar), yeni başlayanlarında anlayacağı şekilde bölük pörçük olmayacak şekilde OTOMATİK KUTULUM yazan veya yazabilecek var mı ?
Yazan varsa ve çalınmalara yönelik pm ile link gönderirlerse sevinirim. Hazır yazılmış yok ise kardeşim ben yazarım sana ücret mukaabilinde diyen varsa maximum ücret 50 TL olmak kaydıyla pm atsınlar. Emin olunki ücretli yazacağınız veya satacacağınız bashı bizzat forumda özel mesaj ile isteyene ücretsiz dağıtacağım. Kusura bakmayın biraz hırçın bir yazı oldu. Lakin birisi birşey sormuş yardım istemiş, belliki adamlar bilmiyor anlamıyor kurulum işlerinden (benim gibi) 40 kişi farklı şey söylemiş. Belki güzelce cevap velir de bu konu da sabitlenir, herkesin işini görür.

Forumlar paylaşım amaçlıdır. Bu nedenle, mesajımı okuyup kendince bilmişlik taslayacaklar, öğüt verecekler, yol gösterecekler lütfen yazmasın, hatta okumasın.
Sonuç olarak isteyeceğim şey açıklamalı ve tam olsun ki bunu arayan tüm arkadaşlarımız sorunsuzca işini halletsin teşekkürlerini sunsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet