Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Haziran 2009, 12:03   #1
Çevrimdışı
Juventus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
üç kadınla sabahladı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



SADECE YEŞİL SAHALARIN DEĞİL GECCE HAYATININ DA EN HIZLILARINDAN BİRİ OLAN CRİSTİANO RONALDO, BİR OTEL ODASINDA ÜÇ KIZLA SABAHLADI....

Geçen hafta bir kaç gün arayla önce Paris Hilton, sonra da ünlü futbolcu Ashlee Cole ve eşiyle birlikte çılgın gecce eğlencelerine katılan Ronaldo, bu kez de kaldığı otel odasına 3 genç kızı davet edip sabaha kadar keyifli saatler yaşadı.

Ronaldo, 32 yaşındaki Suzanne Coppin, 26 yaşındaki Allison Aimee ve 24 yaşındaki Ron adlı genç kızlarla önce Beverly Hills'teki bir otelin barında eğlendi. Yıldız futbolcu sonra da kızları odasına davet etti.

Allison Aimee gecce olanları şöyle anlattı: 'Dans ediyorduk ve Ronaldo bize 'sizi değerlendireceğim' dedi. Aerosmith'in Crazy adlı şarkısı eşliğinde dans ettik. Bu tıpkı seksi bir striptiz dansı gibiydi. Cristiano gözlerini benden alamıyordu. Daha sonra sıra Suzanne'a geldi.

Suzanne adlı genç kadın da Ronaldo'nun üçüncü genç kadınla öpüşürken bir yandan da kendilerinden gözlerini ayıradığını söyleyerek 'Benimle göz teması kurdu ve göz kırptı. Ronaldo, kadınlar üzerindeki etkisini çok iyi biliyor' diye konuştu.

Allison ve Suzanne adlı kadınlar eve sabahın saat 4'ünde gittiklerini onlar ayrılırken Ronaldo'nun hala diğer kadını öpmeyi sürdürdüğünü anlattılar.

Ronaldo ile bir gecce geçiren 26 yaşındaki Allison Aimee ve 32 yaşındaki Suzanne Coppin ünlü futbolcu hakkında düşündüklerini İngiliz The Sun gazetesine anlattı.

Allison Aimee 'Onun neden kızları bu kadar etkilediğini anlayabiliyorum. Bazen masum, küçük bir çocuk gibi davranıyor. Onun odasına giderken kız kardeşini aradı ve sohbet etti. Bu çok sevimliydi., Ama Ronaldo ne zaman bir erkek gibi davranacağını da çok iyi biliyor.'

Aimee, Ronaldo'nun kendilerine 'ABD'de tatil yapmayı seviyorum. Çünkü kadınları daha güzel görünüyor' dediğini de söyledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet