Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2009, 11:22   #9
atear
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beşiktaş Hakkında Herşey

Ankara’da Siyah Beyaz Gece

Çifte Şampiyonluğumuz Türkiye’nin her yerinde kutlanmaya devam ediyor. İki kupalı Şampiyonluğun coşkusu bu gece Ankara’da yaşandı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen Şampiyonluk gecesine Başkanımız Yıldırım Demirören, İkinci Başkanımız Ertuğrul Kumcuoğlu, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkanımız Behçet Ümitlen, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şeref Yalçın ve Murat Çelik katıldı. Geceye Beşiktaşlı olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Abdülkadir Aksu, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, ATO Başkanı Sinan Aygün de Şampiyonluk gecesinde Siyah Beyazlıları yalnız bırakma***** geceyi onurlandırdı.

Çıkışta gazetecilerin Şampiyonluğumuz ile ilgili bir sorusuna, Arınç, şöyle yanıt verdi:

''Beşiktaş'ın iki büyük kupayı birden kazanması bizi çok mutlu etti. Bu akşam da tüm Beşiktaş dostları bir araya geldi. Bu şampiyonlukları kutluyoruz. Beşiktaş'la gurur duyuyoruz. Bu şampiyonlukta emek sahibi, bize bu mutluluğu yaşatan bütün futbolcularımıza başta sayın Demirören olmak üzere takımın yöneticilerine, malzemecisine her katta takıma hayat veren, katkı sağlayan bütün dostlarımıza ve binlerce gönüldaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Beşiktaş bu yıl gerçekten büyük bir başarıya imza attı. Bu başarının her yıl tekrarlanmasını diliyoruz.''

Ayşe Taş ve Demet Akalan’ın şarkılarıyla eğlenen konuklar Ankara’yı “Şampiyon Beşiktaş” sesleriyle inletti. Unutulmaz anların yaşandığı gecede bir konuşma yapan Başkanımız Yıldırım Demirören, mevkileri ve makamları unutarak iki kupayı kutlamak istediklerini söyledi. Sezonu çifte kupayla kapattığımızı ve yeni sezonda da kupalar kazanmayı hedeflediğimizi belirten Başkanımız Yıldırım Demirören, “Bunu burada ilk kez açıklıyorum. Eşim ve ben, yönetim kurulu üyeleri ve eşleri uçakla deplasmanlara giderken bilet 50 liraysa eşlerden 60 lira alınacak. Aradaki farkı gittiğimiz yerde iş yapmak isteyen hanımlara hibe edeceğiz. Bütün hanımlardan bu projeye destek bekliyoruz'' diye konuştu.

Gecede ayrıca ''Kupaların kartalı'' yazılı pasta kesildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver