Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2009, 01:41   #16
Çevrimdışı
PyrO
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Help Departman Polemiği < 14 > mIRCTR.NET / #Help




KaLpsizDj Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Help departmanı'na girecek olsam mIRCTR.Net'e mi girerim ?
Helpfounderi'nin görevi bırakıp MT'de sınav olup kazanamayınca geri dönen,
1 helpsopunun Birinin sunucu sunucu gezip tekrar döndüğü
Diğer 2 helpsop'nda aynı zamanda baska sunucularda help founder oldugu bir sunucu helpine mi girerim ?

Kaç kere ayrıldınız ordan sayısını unuttum. İlk mIRCHane bundan 2 ay önce modaydı sizce buyumekte olan bir sunucuydu oraya gittiniz. Baktınız ordan linkler cekiliyor sunucu'da user kaybı oluyor. Tekrar döndünüz. Eğer yalan ise CesurYureK söylesin.
Sonrasında Hamza mIRCTR.De actı orasıda ilk başlarda çok tutulmuştu sonradan yine user sayısında azalma oldu tekrar tükürdüğünüzü yaladınız. Hamza'yı satıp gittiniz mIRCTR'ye döndünüz.Yine mIRCTR.De sunucu sahibi Hamza IF uyesidir eğer yalan ise onuda katabiliriz konuya.
Bu 1 mi 2 mi daha bana burda laf sokmaya çalısıyorsunuz. RobinHo vardı o helpte adam akıllı ona da o sunucu adminleri ne yaptıysa yaptı görevi bıraktı adam. RhomanthiC vardı yine oda IF'ten kaç kere girdi çıktı ama hakkıyla işini yaptı sizin gibi gururunu bırakıpta geri dönüşler yapmadı. Özü sözü birdi. Bu adamların yanı sıra şimdi çıkmış öyle böyle diyorsunuz. Ne gurur kaldı sizde nede başka birşey.
En büyük suçta Master'deki sizi bir help yönetiyor sanıyor sizi bir departman sayıyor hala sizde tutuyor departmanı. RedLine Master bu arkadaşlarda gözünü açar heralde artık. Klasik bir söz vardır " Help bir sunucunun bel kemiğidir " diye. Sunucunun bel kemiğinde bu olaylar dönüyorsa artık gerisini siz düşünün.

Not : Konuya son postumdur.

Biz Help Departmanımızdan memnunuz ki demişşinki mIRCTR.Net Sunucusunu Help`ine girerim bilmemne sunucun kınemi girerim . Bu size kalmıs birsey biz inanıyoruzki Help departmanımız mIRCTR.Net kullanıcılarına iyi derecede yardım vermektedirler . Geçmişleri bizim icin tabikide önemlidir . bu demek degildirki basarısız olacaklar . o bu su snlar nedemiş önemli dgl bizim icin . tabiki Help Departmanı Sunucunun bel kemigidir . kim istemezki mIRCTR.Net Help Departmanı şu şu yenılıklere önculuk etmiş . Bn şahsen mIRCTR.Net Genel Koordinator olarak inanıyorumki iyi seyler yapacagına ki Butun gn Helpers kanalında onları izlemekteyim . ellerinden geldkce mucadele etmeye calısıyorlar . insallah iyi yerlere geleceklerdir .

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet