Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2009, 01:38   #5
Çevrimdışı
Heartbroken
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İstenmeyen Ident & isimli kullanıcıları oto ignore etmek.




neverbackdown gerçekten teşekkür ederim ilginize.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yanlız sorun şudur ki kişinin özelde konuşması sorun olmaz zaten script savunmasına takılır :p

Kanalda yazabilmeleri sorun yaratıyor.

Bunu şöyle açayım bu kanaldan faydalanmasını istemediğim userlar aslında başka bir programı kullanıyorlar benim yardımını verdiğim program onların kullandığının başka bir türevi -modu* ve bu kullanıcılara ait yardım veren kendilerine başka bir kanalları var.

ancak orda rahat durmayan kickleneni atılanı akickte olanı yada sırf benim kanalı karıştırmak adına ,merak adına giriyorlar ki kanalda yazmaları demek kanaldan faydalanmaları anlamına geliyor .

çünkü hiç kimse bunlara cevap yazmasa dahi kanalda 7/24 asılı duran eggdroplar var 3 tane ve bunlar koruma işlevi yanında oto-bilgi sistemi yüklüler ve kanalda komut yazarak her isteyen bunlardaki bilgiye ulaşabilmekte.abartısız yüzlerce bilgi triggerı ekli bunlara.

Ben açıkcası adam kicklemeyi banlamayı sevmeyen biriyim ve artık sabrımın son noktasını zorlayana kadar da adam atma taraftarı değilim. o nedenle bu bayları/bayanları atmak yerine ki şu an ancak böyle baş edebiliyorum aradığım tarz birşey ne bulabildim nede yapmayı başarabildim.

ha şunuda sölemem gerek çalışan biriyim 7/24 PC açık bırakabiliyorum ama tabiiki sürekli başında olamıyorum olduğum zamanlarda bu kanalda ignore işini manuel hallediyorum bu iş için yaptığım iki minik Code sayesinde ancak işte sorun benim işte yada uyurken kanalda olamadığım zamanlarda bu işi oto hallettirmeye uğraşıyorum.

Bu bizim kanalın desteklemediği programı kullanan userları - kullandıkları programı bizimkinden ayırd edebilecek 2 farkı oluyor ki whois çekmeden bile girişte hemen göze çarpıolar .

biri yukarda bahsettiğim gibi bu tu-kaka programı kullananların identinin başında belli başlı değişmeyen 4 haneli sayılar var sabit 5-6 çeşidi var.
Bunları değişemiyorlar.

Diğer fark realname -isim kısmında ip sonunda görünen o program içinde irc sunucuya bağlandıkları


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
program-adı(SMIRCv00.69)

bu smirc olayı ve o program adlarıda bunları ayırt ettiren görüntüleri. zaten bu ident başındaki 4 haneli sayılar ve realname yani programlarının adı yanında smirc dışında geri kalan host olsun nick olsun xxxx'' olarak gösterdiğim'' host-ident bölümleri'' bunlara yapılacak işlemlerin hiç bir faydası olmıyacaktır.sürekli değişkendir bildiğiniz üzere değişkenlere +b çokda anlam taşımıyor.

Ki bulunduğum sunucu mevcudu on binlerle ifade edilecek kadar büyük bir sunucu ve yetmişiki milletten değişik program kullanların sürekli giriş çıkışı söz konusu.

Bu kişileri tek tek yakalamak Nicklerini değişkenlerini yakalamak yerine daha kesin kalıcı olarak giriş yaptıkları programların sabit verdiği değiştirilemiyecek değerleri yakalayıp bunlara işlem yaptırmak amaç.

sadece sabit değeri olan kesin hedef ident ilk 4 hanesi ve realname kısmı bu nedenle bunları hedef alan bir kanal oto ignore Code gerekli.

Elimden geldiğince dilim döndüğünce tefarruatlı anlatmaya çalıştım sorunu umarım başarmışımdır.

Tekrardan teşekkür ederim ..iyi günler iyi çalışmalar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu Heartbroken tarafından (12 Temmuz 2009 Saat 04:10 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat