Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2009, 03:09   #15
muratt_aziz
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bot Menü Yenilendi

WurgengeL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ya kırık Link war yine.. juSt_A_boy_88@hot eqLermisiN arkada$ım ßeni ? ordaN yardımcı oLmanı istiyorum.özeLde konu$an ßir ßot gerekiyor ßana.kanaL geneLinde sadece a.s h.g fiLan diycek.. ya$ we nereLisin gißi soruLara da özeL'e geçeLim ordan cwp wereyim diycek we özeL'de ßiraz konu$up user'i oyaLıycak.. ßu tarz ßi$i gerekiyor yardımcı oLursan çok iyi oLucak çok aradım ßir türLü düzgününü ßuLamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

muratt_aziz Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (26,4 KB (Kilobyte))

üstten addonu indir anlatım var içinde yükleme bilgileri yükledikten sonra diyalogda dosyaları listele buttonu var onu bikes tıkla dosya isimleri sıralanacaktır istediğin kelimeyi ekler silersin o dosyalardan özelde kosmayı ac yetkin varsa services botta yapabılırsın bu addonla konusma özelliğide var services botlarda kanalda sade slm a.s felan desın istemişin onun icin
aalttaki kodu kullana bilir bu gibi birsürü kod bula bilirsin bu sitede
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias re_selam { var %regex = /(^s\.a(\.?)$)|(^selam$)|(^selam(lar)?$)|(slm)|(^selam(..)?(\s)?aleyk.m$)|(^sa$)|(^sa(\.+)$)/gi if ($regex($1-, %regex)) { if (!$hget(isnick, $nick)) { msg $chan aleyküm selam $nick } hadd -mu60 isnick $nick $true } } on *:TEXT:*:#: { re_selam $1- } on *:ACTION:*:#: { re_selam $1- }

istersen kodu şu şekildede yapa bilirsin dosyadan okutmalı

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias re_selam { var %regex = /(^s\.a(\.?)$)|(^selam$)|(^selam(lar)?$)|(slm)|(^selam(..)?(\s)?aleyk.m$)|(^sa$)|(^sa(\.+)$)/gi if ($regex($1-, %regex)) { if (!$hget(isnick, $nick)) { msg # $read $mircdirslm.txt } hadd -mu60 isnick $nick $true } } on *:TEXT:*:#: { re_selam $1- } on *:ACTION:*:#: { re_selam $1- }

mircinin ana klasorune slm.txt diye bı dosya acarsın icine alt alta karsılama metnini yazabilirsin

örn:
as
a.s
h.g $nick
Aleyküm selam
Aleyküm Selam $nick

bu şekilde yaparsan her gelene aynı cvp vermemiş olur..

Konu muratt_aziz tarafından (12 Temmuz 2009 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları