Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2009, 13:08   #5
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sevgili Günlük

Merhaba günlük;
Saat 13:oo
ßen yeni geçtim sayıLır Pc 'me
Sabah 07:oo da uyandım Annem için kahvaltı hazırladım kahvaltı etti we gitti. Sonra ben odamı toparlamaya başladım. Bugün moralsizim temizlik yapmayım dedim. Lakin yine duramadım ve her yeri dip köşe temizledim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arada gelip giden arkadaşlarım ve telefonlarım oLdu. Ve bu beni biraz oyaladı. Derken annem aradı. AkŞama misafir var yemek yap dedi ve ben yine pofffffffffffffS yaptım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Annemde anneye öle denmez dedi. Listeyi söledi ve kapadıı teLi. Ve yine FiLiz'm aradı. ßu gün görüşecektik fakat yağmur bütün planlarımızı alt üst etti. O'na bize gelmesini söledim. O da sen ßize geL dedi. ßi süre tel de sen gel ben gelmem olayı olduktan sonra ewde durmaya karar werdik

ßirazdan kaLkıp alışwerişe gidip gelcem we yemekleri yapcam. Kahretsin işten çıktığım güne Çatlıcam yemek yapmaktan
Neyse günlükcüm Şimdilik haberLer bunlar. ßaşka bi zaman görüşmek dileği iLe

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver