| Cevap: Röportaj : mavericks
IRC` den anlıyan IRC` i benimsemiş oturaklı ağir başlı efendi kişilerle röportaj yapmanın keyfi bir başka oluyor. işte o röportajlardan biride murat (mavericks) röportajıydı.
Dışarıdan baktığınız zaman tanımadığınız kişiler hakkında olumlu - olumsuz yorum yapabilirsiniz burada önemli olan saygı ve sevgi çerçevesinde düşüncelerimizi dile getirmektir.
Benim için keyifli bir röportaj oldu.. mavericks yönetim olarak bu işi yapan nadir üst yöneticilerden biri. IRC` in vermiş olduğu tecrübe şuanda sohbetim.com` un olduğu yerin göstergesidir. Burada unutulmaması gereken birçok kişi var onların başında altinkalp` i unutmuyalım o ne kadar geridede dursa mavericks` e verdiği destekle onu yanlız bırakmamış.. Hercai deseniz oda CR üzerine kendini kanıtlamış biri..
Bence sunucu açmak yerine Sohbetim.com` a takılıp sohbet etmeyi deneyin.. Sohbetim.com ailesine başarılar dilerim. Not: iyi ve kötü düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlarımıza sevgilerimi iletirim hepinize teşekkür ederim saygılar.
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |