Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2009, 00:40   #22
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : mavericks

IRC` den anlıyan IRC` i benimsemiş oturaklı ağir başlı efendi kişilerle röportaj yapmanın keyfi bir başka oluyor. işte o röportajlardan biride murat (mavericks) röportajıydı.

Dışarıdan baktığınız zaman tanımadığınız kişiler hakkında olumlu - olumsuz yorum yapabilirsiniz burada önemli olan saygı ve sevgi çerçevesinde düşüncelerimizi dile getirmektir.

Benim için keyifli bir röportaj oldu.. mavericks yönetim olarak bu işi yapan nadir üst yöneticilerden biri. IRC` in vermiş olduğu tecrübe şuanda sohbetim.com` un olduğu yerin göstergesidir. Burada unutulmaması gereken birçok kişi var onların başında altinkalp` i unutmuyalım o ne kadar geridede dursa mavericks` e verdiği destekle onu yanlız bırakmamış.. Hercai deseniz oda CR üzerine kendini kanıtlamış biri..

Bence sunucu açmak yerine Sohbetim.com` a takılıp sohbet etmeyi deneyin.. Sohbetim.com ailesine başarılar dilerim.

Not: iyi ve kötü düşüncelerini paylaşan bütün arkadaşlarımıza sevgilerimi iletirim hepinize teşekkür ederim saygılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver