Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2005, 19:45   #22
Maniack
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



proqrama giremedim kkiii indirsem

Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.Lütfen bunları deneyin:
  • <LI id=instructionsText1>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
    <LI id=instructionsText2>Sayfanın adresini Adres çubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun.
    <LI id=instructionsText3>Bağlantı ayarlarınızı doğrulamak için Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel ağınızın (LAN) yöneticisi ya da Internet servis sağlayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eşleşmelidir. <LI id=list4>Internet bağlantı ayarlarınızın algılanıp algılanmadığına bakın. Microsoft Windows'un ağınızı inceleyip, ağ bağlantısı ayarlarınızı otomatik olarak algılamasını sağlayabilirsiniz (ağ yöneticiniz bu ayarı etkinleştirmişse).
    1. <LI id=instructionText6>Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. <LI id=instructionText7>Bağlantılar sekmesinde, LAN Ayarlarını tıklatın.
    2. Ayarları otomatik olarak algıla'yı seçin, ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    <LI id=instructionsText5>Bazı siteler 128-bitlik bağlantı güvenliğini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce Yardım menüsünü sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın. <LI id=instructionsText4>Güvenli bir siteye erişmeye çalışıyorsanız Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelişmiş sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a ilişkin ayarları denetleyin.
  • Başka bir bağlantı denemek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düğmesini tıklatın.

Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası
Internet Explorer



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet