Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2005, 06:55   #19
Utku
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)



Öncelikle;

Flyman Nickli Üyeden Alıntı
sen kac kisi taniyorsun para vererek mirc satin alan?

Türkiye'de kimse para vermez, ama yurt dışındakilerin %90'ı crack ve serial kullanmazlar. Herkesi kendin gibi görme Flyman.

***

Anlamadığım şey, adamlar yıllardır mIRC'e alışmışlar, Türkiye'de pirc veya palmirc vs kullanan da yok, siz gelip başka program yazalım onu kullanalım diyorsunuz.

İngilizce dünyanın yarısından fazlasında geçerli olan bir dil, Türkçe ise 1/30'unda geçerli olan bir dil. Sen gidip adamları yıllarca alıştığı programı bırakıp, senin yazdığın Türkçe programa aval aval bakıp girip en fazla chat yapmasını bekleyebilirsin. O adam Türkçe bilmeden yeni yeni identifier'lar komutlar vs vs uğraşmaz. Adamların klavyesinde Türkçe karakterler yok zaten.

Sizin amacınız kendi çapınızda birşeyler yapmak herhalde? En iyi mIRC coder'ı olamıyoruz, bari en iyi tIRC(yeni programın adı diyelim) coder'ı olalım, nasılsa adamlar mIRCle uğraşıyor, bize bulaşmazlar diye mi düşünüyorsunuz? Veya biz niye ingilizce öğreniyoruz ki, onlar türkçe öğrensin gelsin bizimle yarışsınlar diye bi düşünce mi var kafanızda? Cidden komik. Bu program çıkarsa ve parayla satılırsa ilk düşüneceğim şey insanların milliyetçilik duygularının suistimal edildiği olacaktır.

Rakibi deplasmanda yenemeyenler için güzel taktik.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet