Norton Ghost + Program + Resimli Anlatım
Norton ghsot 2003 ile Windowsunuzu yedekliyebilir ve 5 dakka içerisinde eski haline getirebilirsiniz.Bu MSDOS Sürümü değildir.Çok Kullanışılıdır.Ben 1 senededir bu programı kulanıyorum ve 3 günde bir format atıyorum.Bu programı kendim upload ettim değerini bilin.Hiçbir yerde bulamazsınız.Crack içindedir.
Download için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rar Şifresi : imazy Veya sanaldarbe veya l4m3r Programın Görünümü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Programın Kullanımı Norton Ghost 2003 ile Hard Diskimizi nasıl “Yedekleriz.”
Ve almış olduğumuz “Yedeğimizi.” Nasıl geri yükleriz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu kısa ön bilgi özetinden sonra yedek almak için aşağıdaki uygulamaları yapıyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |