Konu: Helper Takip
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2009, 02:44   #5
Lanet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Helper Takip

Set Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:VOICE:#: {
  //set %helper $nick

/enable #vois 
}
on *:DEVOICE:#: {
  //unset %helper

/disable #vois

Kücük Hatalar Var Biraz , Bot Sadece 1 Kanalda Durmuycak Tabiki Birde Her Kanala Göre Yapilmis Sadece #help Kanalina Göre Ayarlayabilirsin , IrcBastard Arkasimizin Dedigi Gibi 2.ci Nick Girince Ne Olucak Diger Nickin Logunu Kesip Digerinimi LogLuycak ?

Birde ;

%toplam Demissin , Her Girdiginde !yanlis !dogru'mu Yapicaksin , Otoya BaglaSan Daha iyi olur , Helper Nicki Baska Bir Nicke Daha Yardim Ettimi Tekrar O Log'un Ustunemi DahiL Edicek , Biraz Gelistirirsen Daha iyi Bir Kod Cıkacaktir Eminim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Zaten benim bunu dusunurken amacım buydu, ilk önce ortaya birşeyler çıkmasını ve bunun içinde yardım istemiştim.. Daha sonra yine yardımlarla ve biraz bilgimle geliştirmeye çalışıp daha güzel bir sistem çıkarıcaktım ortaya ancak dağıtmak istedi sanırım, isteğine karşı yapicak bişey yok.

Altında belirtmiş geliştirilebilir diye. Bir iskelet var ortada, gelişim size bırakılmış.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan