Cevap: Helper Takip
Zaten bu bir temeldi, kafanıza göre geliştirebilirsiniz, paylaşma durumuna gelince, Lanet fikri verendi, ve tasarlayandı ben sadece kodladım, paylaşacağımı söylememiştim bile, ArresT Paylaşmamı istedi, bu yuzden paylaşayım dedim,
ikinci user meselesine gelince, tek tek yardım edildiğini düşünerek böyle birşey yapıldı,
ufak hatalardan bazılarınıda duzelttım %toplam Demissin , Her Girdiginde !yanlis !dogru'mu Yapicaksin , Otoya BaglaSan Daha iyi olur , Helper Nicki Baska Bir Nicke Daha Yardim Ettimi Tekrar O Log'un Ustunemi DahiL Edicek , Biraz Gelistirirsen Daha iyi Bir Kod Cıkacaktir Eminim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
diye birşey gördüm, helpsop kanalında helpsop u onaylıcak, o yapacak !doğru yanlış, otomatıge baglanmaz o, script nereden bılecek dogrumu yapmıs yanlısmı yapmıs, bir nevi helperleri puanlama olayı yani,
---
Dertmi arkadaşlar, ilk scripti değil, zaten normalde paylaşmayacaktı, isteğim doğrultusunda paylaştı Bronx, Abim olur kendisi. ( ArresT ) |