Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2009, 19:42   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Peynirli Gnochetti




Malzemeler:

1 paket deniz kabuğu makarna,
50 gr tereyağı,
60 gr çiğ krema,
50 gr gravyer peyniri (rende),
50 gr taze kaşar (rende),
60 gr dil peyniri (rende),
60 gr tulum peyniri,
Tuz ve karabiber.


Hazırlanışı:

Makarnayı, ambalajının üzerinde belirtilen süreden 1-2 dakika daha az, pişirin ve hâlâ diri iken ateşten alıp, soğuk sudan geçirin. Daha sonra hazırladığınız makarnayı ısıya dayanıklı bir kaba alın ve içine krema ile tereyağını ilave edip karıştırın. Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın. Kabı, önceden ısıtılmış fırında, 220 derecede 5 dakika bekletin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan