Süpriz Külah
Malzemeler:
8 Dilim Çedar Peyniri
2 Havuç
2 Patates
1 Su Bardagi Konserve Bezelye
1 Su Bardagi Mayonez
5-6 Kornison Tursu
14-15 Biberli Yesil Zeytin
3-4 Dal Maydanoz
3-4 Sal Dereotu
3-4 Yaprak Marul
Tuz
Yapılışı:
Havuç ve patatesleri temizleyip diri kivamda haslayin
Maydanoz ve dereotunu yikayip ince ince dograyin
Kornison tursu ve yesil zeytinleri ince ince dilimleyin
Marul yapraklarini yikayip süzün
Havuç ve patatesler soguyunca rendeleyip genis bir kaba alin
Mayonez ve bezelyeyi ekleyip tuz serpin
Maydanoz, dereotu, kornison tursu ve yesil zeytinleri ilave ederek iyice
karistirin
Çedar peyniri dilimlerini külah biçiminde kivirip içlerini hazirladiginiz
karisimla doldurun
Açilmamalari için kürdanla sabitlestirin
Marul yapraklarini servis tabagina yerlestirip sürpriz külahlarini
üzerine dizin ve servis yapin |