Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 02:34   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tel Tel Sütlaç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:

* 1 kg süt
* 1 çay bardağı tel şehriye
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 tepeleme yemek kaşığı nişasta
* 1 tatlı kaşığı sıvıyağ
* 1 paket vanilin

Hazırlanışı:

1. Tavada şehriyeleri sıvıyağ ile kahverengi olana kadar kavuralım. (Yanmaması için dikkat edelim.)
2. Sütümüzden bir fincan ayırdıktan sonra tencerede sütü kaynatalım, kavrulan şehriye ve tozşekeri ekleyelim. Nişastayı ayırdığımız bir fincan süt ile ezelim ve tencereye ekleyelim.
3. Arasıra karıştırarak şehriyeler yumuşayana kadar ve sütlaç kıvamını alana kadar pişirelim. Ateşten almadan önce vanilini ekleyelim.
4. Sıcakken kaselere paylaştıralım ve tarçın serperek servis edelim.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan