Cevap: Facebook'ta bizi en çok rahatsız edenler..
çok ilgilenmemekle birlikte az çok sağını solunu kurcaladığım arama yaptığım -nelerin olup bittiğini görmek için, bir site ve çok iyi gördüm ki tamamen asosyalleştiren bir düzenin kurulmasına çanak tutuyor.para için yapılan bir uğraş oldu yani amacından sapan bir durum söz konusu. insanları video çekmeye yada başka şeyler yapmaya iten yada fikirler üreten bir site evet hemde çok ilginç fikirlere sevkeden bir yer arama motorunu kullanırsan görürsün bizler nasıl ilginç fikirler üretiyormuşuz.yorumum hakkında saçma kelime hakkını kullanırkende dikkat et istersen.sonuçta bu benim şahsi düşüncem saçma diyemezsin! sen olaya normal bir kişi olarak yaklaşarak yorum yapmış olabilirsin ama ben bir Sosyolog olarak yaklaştım... Toplumsallaşma, bilinçli kullanım, medya iletişim, Küreselleşme, Asosyalleşme vs gibi birçok konudaki bilgilerimize dayanarak böyle yorumları yapıyoruz..İşkembe-i Kübradan üflemiyoruz sırf adı geçen siteyi kötülemek için.öncelikli olarak adı geçen sitenin hangi amaçla kurulduğuna bakınız sonra yapılan yorumlar hakkında yorum yapınız. |