Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 16:25   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Piliç Kavurma





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MALZEMELER:

* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ, karabiber, tuz
* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:

1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun.
2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun.
3. Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin.
4. İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan