Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 16:26   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Garnitürlü Tavuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MALZEMELER:

*
1 kemiksiz tavuk göğsü
*
1 kutu hazır garnitür (gramajı en fazla olandan)
*
1 iri soğan
*
2-3 domates
*
1 yemek kaşığı biber salçası, tuz, karabiber, kekik
*
yarım çay bardağı zeytinyağı yada sıvıyağ

YAPILIŞI:

1.
Tavuk etini kuşbaşı doğrayın ve yağla rengi değişene kadar soteleyin
2.
Soğanı küçük, yemeklik doğrayın ve tavuğa ilave edin.
3.
Soğanlar pembeleşince domatesleri rendeleyin,baharatları ekleyin ve salçayı da katarak yemek suyunu çekene kadar harlı ateşte pişirin.
4.
En son garnitürün suyunu süzün ve yemeğe katın, 2-3 dk pişirin ve yemeği ocaktan alın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver