Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Eylül 2009, 16:29   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bezelyeli Tavuk Güveci




Malzemeler:

4 adet dövülmüs tavuk gögsü,
1 su bardagi iç bezelye,
2 adet havuç,
2 adet kirmizi sogan,
1 kahve fincani pirinç,
4 yemek kasigi sivi yag,
Karabiber, tuzot (1 yemek kasigi),
Kekik.

Yapılışı:

Dövülmüs tavuk etlerine tuz ve karabiber serpin
Yaglanmis küçük firin güveçlerine yerlestirin
Sogani piyazlik dograyip sivi yagda kavurun
Küp seklinde dogranmis havuç ve bezelyeleri katin
Biraz kavrulunca pirinci ekleyin
1 kahve fincani su ekleyip sebzeler yumusayincaya kadar pisirin
Karabiber, tuzot, kekik ekleyip ocaktan alin
Tavuk güveçlerinin içlerine paylastirin
180 derece isitilmis firinda 20 dakika pisirin
Sicak servis yapin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet