Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2009, 20:10   #10
toXic Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SuNSeT vs toXic [counter-strike] for love <3

SuNSeT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ yine söylüyorum dört tire altı diye bir bölüm yoktur, bilmiyorsan sor bana, öğretiyim çoçugum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben doğar doğmaz nasıl öldürüyordunuz anlamadım?, doğdum, küt öldüm? bumudur yani bunumu diyorsun, fark 1,2'ye düştü, sonra o fark acıldımı acılmadımı? gak

sonra ice'da adamlar geldi, orada da sizi benzettim, sen cıktın korktun galiba, ardından da sky cıktı, ben kaldım adamları haşat ettim, sonra sen geldin, farkı görmedin mi? ne konuşuyorsun lağn!

aşk meselesi :$

Olm adını bilmediğini belirtmiştim fakat, oyun baslıyor 2 saniye geçerek tak ölüyon bakıyorum sky seni indirmiş kutunun arkasından geçerken kafa cıkıyor bi ateşliyom küt
D

ice'de sky paso vuruyodu haci napim cıktım baska bölüm'e geçtik biz sen o arada kaybolmussun.
D

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan